onsdag 24 januari 2007

Mjölkpaket

De norska mjölkpaketen är lite rosa...jag gillar det men undra varför? vad tror du emil? haha! jag var bara tvungen...rocka på stocken imorrn! ta en drink för mig också & försök ha en grym kväll utan mig. Kul att du läser bloggen! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha, ja rosa är en bra färg! Men det var en bra fråga...undrar varför de är rosa...de skulle ju lika gärna kunnat vara röda, eller kanske blå??? Fast rosa är bäst! Jag tycker det var bra att du fick in det där ;). Jag kommer sakna dig på stocken imorgon (nog för att jag gjort det idag och igår också). Idag undrade de var min "soulmate" var :). Ja..hon är ju i Oslo. Förresten, messa din adress till mig är du snäll! Nu ska jag gå och sussa! Ha det toppen smulan. Pussssss

Anonym sa...

Hannah, jag har absolut ingen aning om varför ett mjölkpaket är rosa. Men låt oss ta oss en rejäl funderare angående saken. Jag skulle tro att färgen har med ett namn att göra. Det är ju ofta så att kossor heter Rosa och kossor ger mjölk, därav paketen är rosa.

Anonym sa...

Jag måste väl kommentera nu när jag sagt att jag inte ska vara en smygläsare. Inget mer än så att tillägga för tillfället. Avundas alla som gör roliga saker på nya ställen, jag försöker bara klara mig igenom min pre-vacation blues ;) Puss o nyp - ta hand om dig (de e inte kloooka där borta) ;)